internorm logoslogan

Zakaj TOCOM

  • TRADICIJA DVEH DESETLETIJ

Podjetje Tocom deluje od leta 1993. V teh dvajsetih letih smo si nabrali mnogo izkušenj ter spoznali, da je kvaliteta brez kompromisov bistvenega pomena za dolgoročni obstoj.

  • STROKOVNOST

Od samega začetka do danes nas odlikuje tehnična podkovanost zaposlenih, njihova strokovna usposobljenost vse do zahtevnih detajlov. Z velikim posluhom do strank, pa nam je najpomembnejše končno zadovoljstvo naših strank.

  • IZBRANA KVALITETA ZA VAS

Našim strankam nudimo le kvalitetne, skrbno izbrane produkte. Podjetja katera zastopamo so podjetja z dolgoletnimi izkušnjami, materiali produktov pa prvovrstni saj je le tako mogoče doseči uspeh.

  • ŠIROKA PONUDBA NA ENEM MESTU

Se ne morete odločiti katero stavbno pohištvo je najbolj primerno za vaš dom ??? Ne skrbite, v našem salonu vam pokažemo in pomagamo izbrati najboljše za vaš dom.
PVC okna, PVC/ALU okna, LES okna, LES/ALU okna, PVC vhodna vrata, PVC/ALU vhodna vrata, ALU vhodna vrata, notranja vrata, širok izbor kljuk za notranja vrata…vse to na enem mestu !

  • FLEKSIBILNOST

Danes, ko je zaradi hitrega tempa življenja vedno manj časa, smo v podjetju Tocom za vas dosegljivi vse od 9 do 17 ure.

  • PIKA NA i Z LASTNO MONTAŽO

Kvalitetna montaža je kot pika na i. V podjetju Tocom z lastno montažo naših produktov poskrbimo, da so vse nepotrebne skrbi odveč.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran