internorm logoslogan

 

 

Podjetje Tocom d.o.o. je podjetje, specializirano za prodajo in montažo stavbnega pohištva. Na trgu smo prisotni že od leta 1993. NUDIMO profesionalno in celostno storitev pri nakupu stavbnega pohištva, od dobave, kvalitetne montaže, zaključnih del in vse do kvalitetnega servisa.

Ob vašem obisku vam svetujemo in priporočimo najboljše rešitve za vas. Podjetje Tocom ima vse potrebne standarde in zagotavlja energetsko varčno pohištvo. Prodajni program podjetja je primeren za vse vrste objektov, od stanovanjskih blokov do pasivnih hiš.

Naš prodajni program zajema:

-   OKNA (lesena, aluminijasta, plastična ter v kombinaciji les/aluminij in pvc/aluminij)

-   VHODNA VRATA (aluminijasta)

-   NOTRANJA VRATA

-   GARAŽNA VRATA

-   POLICE

-   SENČILA (polkna, rolete, notranje in zunanje žaluzije, komarniki, plise zavese)


V letu 2016 se lahko pohvalimo z oceno bonitetne odličnosti AA+. S tem potrjujemo, da smo zanesljivi, kredibilni in zaupanja vredni za sodelovanje z različnimi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Bonitetna ocena odličnosti temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Verjamemo, da bomo z odličnim delom ta status ohranjali tudi v prihodnosti.

OSNOVNI PODATKI:

Tocom pojetje za trgovino in storitve, d.o.o.
Cikava 58
1290 Grosuplje

OBIŠČITE NAS V NAŠEM PRODAJNO RAZSTAVNEM SALONU:

Tocom d.o.o.
Šmartinska 106
1000 Ljubljana

ID številka za DDV:  SI 41406702
Matična številka:      5825075000
Transakcijski račun: IBAN SI56 2420 1900 4171 835

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran