internorm logoslogan

Notranja vrata GAROFOLI/GIDEA

Skupina Garofoli se z načrtovanjem, proizvodnjo in prodajo vrat uvršča med vodilne v svetu. Posebno specializacijo posvečajo tako proizvodnji masivnih kot tudi pol masivnih lesenih vrat. Ustanovitelj s svojima sinovoma Fernando Garofoli, se uvršča v sam vrh segmenta trga, danes so tako njegovi izdelki postali konkretni simboli odličnosti "Made in Italy" v svetu.

Poleg vrat, s paleto neštetih modelov in rešitev, ki segajo od klasičnega masivnega lesa, izdelkov iz aluminijaste konstrukcije in tudi nerjavečega jekla, skupina Garofoli proizvaja tudi svet neskončnih možnosti, ki zagotavljajo usklajeno opremo. Vrata so lahko namreč v kombinaciji z lesenimi tlemi, opaži, vhodi v omare in fleksibilnosti kombinacij sposobna slediti potrebam in željam najzahtevnejšim oblikovalcem notranjosti.

Poslanstvo družbe Garofoli deluje kot nit v tej veliki ponudbi izdelkov pri ustvarjanju visoko kakovostnih izdelkov, ki najbolje izražajo estetsko vrednost dobrega Italjanskega načrtovanja vse do njihovih tehničnih popolnosti.

Masivna notranja vrata

Polmasivna notranja vrata

GAROFOLI-masivna
GIDEA-polmasiva
IZBOR BARV! Notranja vrata Garofoli je možno dobaviti v številnih barvah in dekorjih, od najenostavnejših do najmodernejših. Vzorce barv si lahko ogledate v našem prodajnem salonu oz., za samo ponudbo pa tudi po spodnjih katalogih.

Garofoli Katalogi

katalog

 kontakt

TOCOM Podjetje za trgovino
in storitve d.o.o
Cikava 58
1290 Grosuplje

DELOVNI ČAS:
PON, SRE:        9.30 - 17.00
TOR, ČET, PET: 9.00 - 17.00

Po dogovoru tudi sobota ali izven delovnega časa.

Brezplačno parkiranje

RAZSTAVNO-PRODAJNI SALON
TOCOM d.o.o

Šmartinska cesta 106
1000 Ljubljana

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Telefon: +386 01 600 37 05
Fax: +386 01 600 37 05

Meikel Miklič direktor, prodaja
GSM: 041 242 253
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Aleš Cajnar, prodaja
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Bonitet

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran